PSV Gymnastiek

Turnen Nuenen

In Nuenen geven wij les in de gymzaal bij de Jacobushoek. Deze gymzaal is gelegen dichtbij basisschool de Wentelwiek. Het gebouw is ongeveer 30 jaar oud en is in de zomer van 2010 volledig gerenoveerd. De vloer in deze zaal is een normale zaalvloer. In deze gymzaal zijn alle turnelementen aanwezig en worden de elementen bij elke les ingezet. Er zijn een beperkt aantal parkeerplekken gratis beschikbaar, daarnaast zijn er een aantal fietsenrekken.

Trainsters locatie Nuenen

De trainers in deze zaal zijn Marieke Dommels en Astrid van Riel. Deze trainsters weten hoe zij kinderen moeten begeleiden. Zij worden hierbij geholpen door verschillende assistentes die helpen om de les in goede banen te leiden. Marieke en Astrid hebben beide hun diploma’s gehaald om lessen te geven en hebben ervaring in het begeleiden van kinderen, in het bijzonder als zij het eng vinden of wat terughoudend zijn.

Tijdschema / lesrooster Nuenen

Er is een lange wachtlijst voor de locatie Nuenen. U moet rekenen op een half jaar tot één jaar wachttijd.

Hieronder is een overzicht te vinden over welke lessen wanneer zijn:

Dinsdag Leeftijd Tijd Trainsters Link les
Recreatief turnen
5 t/m 7 jaar
16.30 tot 17.30
Marieke Dommels & Astrid van Riel
Recreatief turnen
8 en 9 jaar
17.30 tot 18.30
Marieke Dommels & Astrid van Riel
Recreatief turnen
9 en 10 jaar
18.30 tot 19.30
Marieke Dommels & Astrid van Riel
Recreatief turnen
11 jaar en ouder
19.30 tot 20.30
Marieke Dommels & Astrid van Riel

Proeflessen Nuenen

De wachtlijst in Nuenen is lang, maar als u toch wilt inschrjven  bieden wij u twee gratis proeflessen aan. U kunt zich inschrijven op de wachtlijst door middel van onderstaande link.  Onze trainers van de locatie Nuenen zullen, wanneer u aan de beurt bent, dan verder contact opnemen en u uitnodigen voor een proefles.