PSV Gymnastiek

Inschrijfproces

Door op de onderstaande knop te klikken komt u terecht op het inschrijfformulier. Als u dit inschrijfformulier invult en verstuurd wordt u als proeflid ingeschreven. Dit betekent dat u door een van onze trainers wordt uitgenodigd om te komen kijken zodra er plek is binnen de groepen. 

Nadat u bij een van onze lessen bent geweest zal een van onze trainers contact met u opnemen om te kijken hoe u het vond en of u wilt inschrijven als officieel lid. Pas wanneer u officieel lid wilt worden dient u extra gegevens aan te leveren zodat we een automatische incasso kunnen aanvragen. 

Helaas hebben we niet genoeg trainers om aan de vraag te voldoen, waardoor er wachtlijsten ontstaan. Om ons hierbij te kunnen helpen kunt u zich ook een sollicitatie te doen om trainer te worden door in het menu “turntrainer worden?” te klikken. 

Als het niet lukt om in te schrijven of u krijgt geen bevestiging dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie. ledenadministratie@psvgymnastiek.nl 

Proefles gymnastiek

Bij PSV Gymnastiek vinden we het belangrijk dat onze leden plezier hebben. Daarom laten we proefleden die bij ons willen komen bewegen en turnen twee proeflessen doen. Na de twee proeflessen kijken we samen (het lid, de trainer en eventueel ouders/verzorgers) of de proeflesser officieel lid wil worden.