PSV Gymnastiek

Inschrijfproces proefles

Door op de onderstaande knop te klikken komt u terecht op het inschrijfformulier. Als u dit inschrijfformulier invult en verstuurd wordt u als proeflid ingeschreven. Dit betekent dat u door een van onze trainers wordt uitgenodigd om te komen kijken zodra er plek is binnen de groepen.

Nadat u bij een van onze lessen bent geweest, zal een van onze trainers contact met u opnemen om te kijken hoe u het vond en of u wilt inschrijven als officieel lid. Na twee proeflessen te hebben gevolgd en als u aangeeft officieel lid te willen worden, zult u automatisch een mail ontvangen van onze ledenadministratie. Pas dan dient u extra gegevens aan te leveren zodat we een automatische incasso kunnen aanvragen.

Helaas hebben we niet genoeg trainers om aan alle aanvragen te voldoen, waardoor er wachtlijsten zijn ontstaan. Om ons hierbij te helpen, kunt u ook solliciteren om trainer te worden door in het menu “turntrainer worden?” te klikken.

Als het niet lukt om in te schrijven of u krijgt geen bevestiging dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie. ledenadministratie@psvgymnastiek.nl


Inschrijfformulier invullen

Proefles gymnastiek

Bij PSV Gymnastiek vinden we het belangrijk dat onze leden plezier hebben. Daarom laten we proefleden die bij ons willen komen bewegen en turnen twee proeflessen doen. Na de twee proeflessen kijken we samen (het lid, de trainer en eventueel ouders/verzorgers) of de proeflesser officieel lid wil worden.Logo psv

Sitemap

Home

Over ons

Onze lessen

Onze locatie’s

Lid worden?

Turntrainer gezocht

Contact

Onze partners

KNGU

Stichting leergeld 

Social media

Facebook

Instagram