PSV Gymnastiek

Proefles turnen

Bij PSV Gymnastiek vinden we het belangrijk dat kinderen plezier hebben. Daarom laten we kinderen die bij ons willen komen bewegen en turnen twee proeflessen doen. Na de twee proeflessen kijken we samen (het kind, de trainer en de ouders) of het kind lid wil worden.

Werking proeflessen

Wanneer u het aanvraagformulier ingevuld heeft, zal de trainster contact met u opnemen. U wordt samen met uw kind dan uitgenodigd voor een proefles. Tijdens de proefles maken u en uw kind kennis met de trainsters, het turnen en praktische zaken. Bij de proeflessen mogen de ouders/verzorgers blijven kijken. Aan het eind van de les kijkt de trainster samen met het kind en de ouders/verzorgers of dit smaakt naar meer. Als u uw kind wil inschrijven geeft u dit aan bij de trainster. Die zal u het wachtwoord geven waarmee u via onze website uw kind kunt inschrijven.

Kledings
voorschriften

Voor proeflessen hoeft u niet per se de kledingsvoorschriften te volgen die op onze site vermeld staan. Wel raden wij aan om een T-shirt en een korte, luchtige sportbroek aan te trekken. Zorg wel dat deze een beetje strak zitten, zodat er geen gevaren ontstaan bij het vangen. Daarnaast is het aan te raden om de proefles op blote voeten te doen.

Proeflessen Ouderen gym

Bij onze proeflessen voor de ouderen gym gaat het net iets anders dan onze algemene proeflessen. U zal worden opgevangen door onze ouderen gym trainers, waarna u voorgesteld wordt aan de overige leden van de groep. We geven de les zoals we dat normaal ook doen. Zo krijgt u een goed beeld van de les en merkt u of dit bij u past. Aan het eind van de les zullen we samen met u kijken of het naar meer smaakt. De trainers zullen u ook uitleg geven over het inschrijven en andere praktische zaken.