PSV Gymnastiek

Lid worden?

Op deze pagina kun je meer informatie lezen over het lid worden van onze vereniging. Hier kun je een proefles aanvragen, jezelf inschrijven, de tarieven vinden, informatie over stichting Leergeld & de algemene voorwaarden.

Proefles aanvragen

Bij PSV Gymnastiek vinden we het belangrijk dat kinderen plezier hebben. Daarom laten we alle kinderen die bij ons willen komen bewegen en turnen 2 proeflessen doen. Na die 2 proeflessen kijken we samen (het kind, de trainer en de ouders) of het kind inderdaad lid wil worden.

Inschrijven

Als u hebt besloten dat u of uw kind lid wordt van PSV gymnastiek, dan kunt u hier inschrijven. Wanneer u vragen heeft kunt u ze stellen via e-mail ledenadministratie@psvgymnastiek.nl. Na inschrijving krijgt u automatisch een bericht van ontvangst. Het kan voorkomen dat dit in uw Spambox terecht komt.

Tarieven & contributie

Als vereniging kunnen wij niet bestaan zonder dat leden contributie betalen. Dit geld wordt voor het grootste deel gebruikt voor het betalen van de huur voor de zalen en het aanschaffen en onderhouden van de materialen.

Stichting leergeld

Wij vinden dat alle kinderen moeten kunnen sporten en werken daarom samen met Stichting leergeld om dit voor zo veel mogelijk kinderen mogelijk te maken. Stichting leergeld kan bijvoorbeeld de contributie en een turnpakje vergoeden, zodat uw kind bij ons kan turnen of bewegen.

Stichting Leergeld biedt een uitkomst voor ouders/verzorgers die minder te besteden hebben. Zij zorgen ervoor dat kinderen toch binnen- en buitenschoolse activiteiten kunnen doen, net als leeftijdsgenootjes.

Algemene voorwaarden

Door in te schrijven als lid van onze vereniging gaat u akkoord met de bijbehorende algemene voorwaarden. Hierbij kunt u alle contributievoorwaarden teruglezen en geldt als overzicht voor uw lidmaatschap.