PSV Gymnastiek

Huisregels PSV Gymnastiek

Om de lessen/trainingen zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er regels opgesteld. Deze regels dienen door iedereen die betrokken is bij PSV Gymnastiek in acht genomen worden. Deze regels zijn ervoor zodat het turnen op een veilige en verantwoorde manier gebeurd. Wanneer de regels niet worden nageleefd zullen onze train(st)ers of andere betrokken ingrijpen en diegene op de regels wijzen.

Onze zaalregels

        Het dragen van sieraden en piercings is niet toegestaan tijdens de lessen

        Lange losse haren dienen vast gedragen te worden door middel van een staart, een knot of een vlecht. Haaraccessoires zijn niet gewenst tijdens het turnen.

        Het dragen van een PSV turnpakje is verplicht voor meisjes, het dragen van een PSV shirt met zwarte (eigen) korte broek of een PSV turnpakje is verplicht voor jongens. (voor meer regels qua kleding zie kledingsvoorschriften)

        Sportschoenen met een harde zool zijn niet toegestaan. Op soepele turnschoenen of blote voeten kun je het beste turnen. Zwarte schoenen zijn geprefereerd aangezien deze het best bij ons tenue passen.

        Eten en drinken zijn niet toegestaan in de zaal, drinken alleen in de kleedkamers. Voor uitzonderingen kunt u toestemming vragen bij de trainster. Bij extreme temperaturen of lange trainingen worden uitzonderingen gemaakt.

        Het gebruik van een mobiele telefoon of ander elektronisch apparatuur is niet toegestaan. Trainers kunnen hier naar eigen inschatting uitzonderingen voor maken. Dit houdt ook in dat er dus geen foto’s gemaakt mogen maken. Voor meer informatie over privacy kunt u terecht bij ons privacyreglement.

        Voor of na lessen is het niet toegestaan om aan de toestellen te komen.

        Leden gaan bij aankomst van hun trainingen op de door de trainer aangewezen plek zitten.

        PSV Gymnastiek is niet verantwoordelijk voor eventuele schade door verlies, schade of diefstal van spullen. Wij raden sterk aan om waardevolle spullen thuis te laten.

        Wij verwachten ten alle tijden respect voor train(st)ers, assistenten en alle andere betrokkenen. Wanneer er geen/matig respect wordt getoond behoudt PSV Gymnastiek en haar train(st)ers het recht om mensen van het terrein te verwijderen.