PSV Gymnastiek

Acro gym

Acrobatische gymnastiek, vaak genoemd acro gym, is een combinatie van vloerturnen, dans en acrobatiek. Lenigheid, kracht, balans en samenwerken zijn de belangrijkste elementen tijdens het acrogymmen. In tegenstelling tot turnen is acro echt een team- en demonstratiesport. Dit maakt het het uitdagend en spannend, maar is vooral heel leuk.

Acro gym, recreatief en wedstrijdgroep

Wij bieden acro gym aan op recreatie en wedstrijd niveau. De recreanten hebben één keer per week les en leren hier de basis van de acrobatiek, dans en vloerturnen, maar vooral ook samenwerken in twee- of drietallen, of zelfs met de hele groep. De kinderen in de wedstrijdgroep trainen 2 keer in de week en werken toe naar wedstrijden. Zij doen mee aan regionale en landelijke wedstrijden. Met ieder team maken we een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin de sporter zowel persoonlijk als in het team kan groeien.

Centraal in deze lessen staan:

– Acro gym op verschillende niveaus

– De balans en kracht van het samenwerken ontdekken

– Plezier!

Wedstrijdgroeptrainingen:

Dinsdag: 18.15 tot 20.00 uur Turnhal de Vijfkamp (Woensel)

Donderdag: 18.15 tot 20.00 uur op de Maria van Bourgondiëlaan (Gestel)

Recreatiegroeptraining:

Donderdag: 17.00 tot 18.15 uur op de Gymzaal Maria van Bourgondiëlaan (Gestel)

Acro gym Eindhoven

Deze lessen worden gegeven op de locatie Turnhal de Vijfkamp in Woensel en op de locatie Gestel in de Maria van Bourgondiëlaan. De recreatieve lessen worden op de Maria van Bourgondiëlaan lessen gegeven op donderdag van 17.00 tot 18.15 en de lessen voor de wedstrijdgroep worden op dinsdag van 18.15 tot 20.00 gegeven in turnhal de Vijfkamp & op donderdag van 18.15 tot 20.00 in de Maria van Bourgondië laan.

Acro gym proefles

Wij bieden u twee gratis proeflessen aan. Deze kunt u door middel van de onderstaande link aanvragen. Onze trainers zullen dan contact opnemen en u uitnodigen voor een proefles. Mocht uw kind interesse hebben in eventuele doorstroom naar de wedstrijdgroep, laat dit dan weten bij opmerkingen wanneer u de proefles aanvraagt.