PSV Gymnastiek

Kledingsvoorschrift

Wanneer je als lid deel gaat nemen aan de trainingen ben je verplicht een PSV Gymnastiek gerelateerd tenue aan te trekken. Op deze wijze is iedereen gelijk en kan iedereen zich vrij voelen om te turnen op hun eigen manier. 

Kleding recreanten

Voor meiden in recreantengroepen is het verplicht om een PSV Gymnastiek turnpakje te dragen. Voor jongens binnen recreantengroepen is het verplicht om een zwarte korte broek te dragen met een rood PSV Gymnastiek T-shirt. Het PSV Gymnastiek turnpakje is te bestellen via de rode button hieronder. Het rode PSV Gymnastiek shirt is bij trainers te koop. De zwarte broek voor jongens dient zelf aangeschaft te worden.

Kleding wedstrijdgroep

Voor de meiden is een PSV Turnpakje of zwart topje met kort zwart broekje vereist. Voor de jongens moet er een zwarte broek worden gedragen met het rode PSV Gymnastiek shirt. Zowel het PSV Gymnastiek turnpakje als het rode PSV Gymnastiek shirt is bij trainers te koop. De zwarte broek voor jongens en meisjes dient zelf aangeschaft te worden.

Turnschoenen

Turnen gaat het best op soepele, zachte turnschoentjes of blote voeten.

Wij raden zwarte schoenen aan omdat deze het best passen bij ons tenue.

Onze trainsters hebben hier ervaring mee en kunnen u advies op maat leveren.

Turnen gaat het best op soepele, zachte turnschoentjes of blote voeten. Wij raden zwarte schoenen aan omdat deze het best passen bij ons tenue. Onze trainsters hebben hier ervaring mee en kunnen u advies op maat leveren.