PSV Gymnastiek

Dans en fitgym 30+

PSV Gymnastiek biedt gymlessen aan om zowel fysiek als mentaal volledig fit te blijven. Tijdens het dagelijks leven kunnen stress en vermoeidheid een steeds grotere rol spelen. Door middel van deze 30+ fitgym blijft u bewegen en heeft u een standaard moment om samen te zijn met leeftijdsgenoten, waarbij plezier beleven voorop staat.

Fitgym voor mentale en fysieke fitheid

De lessen zullen vooral gaan om het fit blijven, zowel lichamelijk als in geest. Er worden gezamenlijke dans- en bewegingsoefeningen gedaan om lenig te blijven. De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor deze leeftijdscategorie zodat ze zowel uitdagend als haalbaar zijn. Door de groepslessen is er vorm van sociaal contact, waardoor u naast de fitheid ook nieuwe mensen leert kennen. In deze lessen staan de volgende punten centraal:

  • Plezier
  • Sociaal
  • Fysieke en mentale fitheid

Dans en fitgym 30+ Eindhoven

Deze lessen worden gegeven op de locatie Strijp in de Klipperstraat in Eindhoven.  De lessen worden in de Klipperstraat op woensdag van 19.30 tot 20.30 gegeven.

Dans en fitgym 30+ proefles

Wij bieden u twee gratis proeflessen aan. Deze kunt u door middel van de onderstaande link aanvragen. Onze trainers van de locatie Klipperstraat zullen dan verder contact opnemen en u uitnodigen voor een proefles.