PSV Gymnastiek

Zin om les te geven bij PSV Gymnastiek?

PSV Gymnastiek is een vereniging die lessen verzorgd aan leden in alle leeftijden. Onze jongste deelnemers zijn 1 jaar en de oudste op dit moment 92 jaar. Op diverse locaties biedt PSV Gymnastiek turnen aan op recreatief niveau. Ook hebben we aanbod in Acro gymnastiek op recreatief- en op wedstrijdniveau. Piepjonge kinderen leren samen met hun ouder of begeleider de basis van beweging bij de ouder- en kindgym en vinden later een doorstroom naar zelfstandige beweging tijdens de kleutergym. Dat alles op diverse locaties in Eindhoven en Nuenen.

PSV gymnastiek wil graag haar trainersteam uitbreiden en is op zoek naar enthousiaste train(st)ers of assistenten om de lessen vorm te geven.

Op dit moment zijn wij in het bijzonder op zoek naar een train(st)er voor onze springlessen in Eindhoven. De lessen vinden plaats op maandag van 17.45 tot 20.00 uur. Het betreft hier twee enthousiaste groepen van kinderen in de leeftijd tussen 6 en 10+ jaar.

Tevens zijn wij op zoek naar een train(st)er die onze turngroepen op vrijdagavond in Eindhoven van 18.00 tot 21.00 uur mee wil draaien. Het betreft hier drie leuke en volle groepen van kinderen in de leeftijd van 6 tot 10+ jaar.

Wij zoeken iemand met:
– Enthousiasme en motivatie;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Zelfstandigheid om verschillende lessen te draaien;
– Capaciteit om te kunnen samenwerken in het bestaande team;
– Het hebben van C-licentie/niveau 3 licentie of ervaring binnen de gymnastiekwereld is een pre.

Enthousiast hierover? Stuur voor vragen, reacties en meer informatie een mail naar p.vreven@psvgymnastiek.nl

We zien jullie reacties graag tegemoet!